Champignon roomsaus

De lekkerste recepten voor en met champignonroomsaus!

Tagliatelle met champignonroomsaus

Tagliatelle met champignonroomsaus

Ingrediënten:

  • 75 g rucola
  • 30 g pijnboompitten
  • Olijfolie
  • 50 g parmezaanse kaas
  • 2 uien
  • 2 teentjes knoflook
  • 2 takjes tijm
  • 250 g champignons
  • 100 ml witte wijn
  • 250 ml kookroom
  • 300 g volkoren tagliatelle
  • 500 g broccoli

Aantal personen: 3
Bereidingstijd: 20 minuten
Kooktijd: 30 minuten
Hoeveel sterren geef jij dit recept?
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...
5 sterren - gebaseerd op 1 reviews

Lekkere tagliatelle met champignonroomsaus klaarmaken? Op deze pagina zal ik een lekker recept met je delen om tagliatte met champignonroomsaus klaar te maken!
Het is niet echt moeilijk en je hebt er ook niet heel veel tijd voor nodig.


Bereiding Tagliatelle met champignonroomsaus:

Maak eerst de champignons schoon en snijd je ze in dunne plakjes.

Pel de uien en knoflook en hak de blaadjes tijm fijn.

Verwarm de pan met een beetje olie er in en bak de ui, teen knoflook, tijm en champignons ongeveer 3 minuten.

Blus deze af met een beetje witte wijn en schenk de room erbij.

Breng dit geheel aan de kook en je zet het vuur laag. Kook de saus ongeveer 10 minuten.

Nu kun je smaak aanbrengen met zout en peper.

Kook inmiddels de pasta.

De rucolapesto moet je goed wassen.

Om deze klaar te maken verwarm je de koekenpan en het rooster met hierin de pijnboompitjes.

Je pureert met een staafmixer de rest van de knoflook met de rucola, pijnboompitten en olijfolie.

Je roert de Parmezaanse kaas erdoor heen.

De broccoli maak je schoon en snij je in roosjes.

Je hangt deze aan een vergiet in de pan en kookt deze ongeveer 3 minuten.

Je giet de pasta en broccoli af. Je roert deze door de broccoli.

Wanneer je dat gedaan hebt kun je het gerecht serveren.


Deel dit recept!


Recept door:

Laat een reactie achter: